RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-01-2021
Matematică
a fost răspuns
Ex 13 va rog!!!!!! Am nevoie urgent
Răspuns :
Vacarciucirina50
Vacarciucirina50
17-01-2021
sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Cos Sunt 20de Mere Si Cu18mai Putine Pere.de Cite Ori Sint Mai Multe Mere Decit Pere?schema Varog Si Rezolvarea
Fie Functia F R-r . Aflati Punctele De Intersectie A Graficului Functiei Cu Axele Sistemului De Axe Ortogonale Daca F [x] =0.8x+8
La Un Spectacol S-au Vandut 2500 De Bilete De Trei Categorii.15%cu Pretul De 14 Lei Biletul,56% Cu Pretul De 10 Lei ,iar Restul Cu Pretul De5 Lei Biletul .calcu
Determina Lungimile Laturilor Triunghiului ABC Stiind Ca : Perimetrul Triunghiului ABC = 17 Cm , 4×AB = 5×AC Si BC = AC . DAU COROANA ! VA ROG AJUTATI - MA !
Afla Numerele Naturale X Si Y Stiind Ca: X+y=cel Mai Mare Nr De Trei Cifre Distincte Si X:y=1(rest 77).
Alin Are 36 De Fotografii Andrei Are 24 De Fotografii Stiind Ca Pe O Pagina Pot Pune 6 Fotografii Afla Cate Pagini Completeaza Ce Doi Baieti
Scritimi Va Rog Numere Ordinare Pe Engleza De La 1999 Pana La 2025
Redacteaza O Compunere De 100-150 De Cuvinte ,in Care Sa Realizezi Portretul Unei Personalitati Pe Care O Admiri.
Problema 6... Urgenttt.... Dau 10 Puncte + Multumesc + Coroana...
Vreau Si Eu Un Eseu/ Compunere Care Sa Contina Urmatoarele Cuvine : eveniment Astru Noapte Alb Liniste Copil Pamant Magi Blandete Colinde Raut