👤

vreau si eu un eseu/ compunere care sa contina urmatoarele cuvine :

eveniment astru noapte alb liniste copil pamant magi blandete colinde rautate si coroana [pt logica] va rog frumos am nevoie urgent

Răspuns :

Azi, este cea mai tare noapte din lume. Va fi cel mai frumos eveniment posibil. Azi o sa privim stelele căzătoare, un astru atât de luminos, încât Îți dă senzația ca ești în rai,iar toată lumea ta este desantă în alb.
În jurul nostru este o liniște orbitoare, iar eu mă simt ca un copil ce a văzut prima dată marea.
Mă întreb Cum a reușit Dumnezeu sa facă atât de multe lucruri frumoase pe pământ? Oare când magi au venit la el i-au dat în dar și harul de a crea minuni? Sunt așa visătoare,deja gândul mi-a zburat la Crăciun, la colinde, la sarmale. Oh, mă simt ca o regina ce tocmai si-a pus coroana ei prea sfântă pe cap.
-O, Mara,fi atentă începe! Vocea mamei mă trezește din visare și mă uit cu atât de multă admirație la minunatul cer. Deodată, toată gălăgia, răutatea, ura, și independenta din lumea ăsta au dispărut. Și oameni care erau aici gândeau doar ăla acest moment.
Trăiau clipa!

Coroană?