RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-01-2021
Matematică
a fost răspuns
URGENTTTTTT!!!!!!;;!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Nicolaiulian02
Nicolaiulian02
14-01-2021
Răspuns:
A:1/2
B : 4/9
C:27/12
D:9/16
E:100/121
F:1
G:31/51
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Școala Din Pădure După Passionaria Stoicescu Cine Sunt Elevii Școlii Din Pădurea De Ce Crezi Că Nu Îți A Fost Prezenți De La Început Ce Reguli Trebuie Să Respec
Spune Ti Mi Valoare Morfologica A Cuv Si Din Ce Provin!! . Am Rezolvat Exerciţiul. Exercițiul Rezolvat De Mine A Fost Uşor. . Vecinul Meu Este Un Bărbat Harnic.
În Figura 9, Unghiurile AOB Si COD Sunt Opuse La Vârf, Iar Semidreapta OM Este Bisectoarea Unghiului AOB. Stiind Că <COM = 4 • < COD , Determinati Măsura
1. Numerele Naturale De La 0 La 1 000 000 Observ Şi Înţeleg! MILIOANE Z S CONSTANTA 70 Descoperă Populaţia Unor Orașe Din România. Scrie Cu Litere Numerele Date
Trăia Odată, Demult, Într-un Oraș Mare, Un Ceasornicar Bătrân, Adică Un Meșter Care Face Și Drege Ceasuri Deșteptătoare, Ceasornice, Pendule Și Ornice Cu Cuc. Î
Citește Dialogul Copiilor .Prin Ce Semn Este Marcat Dialogul Transcrie Propoziția De Pe Liniatură Mie Mama Anei ?Nu. Emi E Mama Inei
2 Ma Gândesc La Un Număr , Îl Dublez, Iar Apoi Îl Împart La 4 Și Obțin Catul 12 Și Restul Este Un Nr Par ?
● 7. Scrie Toate Numerele Naturale De Forma Abcdef, Știind Că: Cifra Miilor Este Cea Mai Mică Cifră Pară; Cifra De Ordinul 5 Este Succesorul Cifrei Miilor; Cifr
Va ROG Ajutatima! Dau Coroana!
Fie Mulţimile: A = {1, 3, 4, 7} Şi B = {2, 4, 7, 9}. Scrieţi Valoarea De Adevăr A Propo-ziţiilor:a) 2 = A;d) 12003 € A;b) 3 € A;e) 4 € A Şi 4 € B;8. Scrieti Urm