RO Study
👤
Nanxybakalover
Nanxybakalover
06-10-2022
Germana
a fost răspuns
Va ROG ajutatima!
Dau coroana!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteti O Compunere Despre O Intamplare Ferucita In Viata Voastra Va Rog Ajutatima
Organizati O Drumetie Cu Clasa .Observati Efecte Ale Polori Mediului
Suma A Doua Numere Naturale Este 24.Aflati Numerele,stiind Ca Unul Din Ele Este Egal Cu 3/5din Celalalt.
Ce Este : ''In Parc'' De St. O. Iosif ?
Perimetrul Unui Dreptunghi Este 214.lungimea Impartit La Dublul Latimii Este Egal Cu 4 Rest 7.calculati Aria Dreptunghiului
Fie Funcţia F : R -> R , F(x) = X+1 Arătaţi Că Numărul A=2012+2x[f(0) + F(1) + .... + F(2010)] Este Pătrat Perfect ! Cine Mă Poate Ajuta Şi Pe Mine ?
Am Si Eu Nevoie De Putin Ajutor La 2 Problemme 1 Aria Unui Triunghi Isoscel ABC Cu Baza BC 12 Radical Din 3 Cm Este De 36 Radical Din 3 Cm. Aflari Perimetrul Si
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 208 Cm . Daca Impartim Lungimea La Latime , Obtinem Citul 3 Si Restul 16 . Aflati lungimea Si Latimea Dreptunghiului.
Exprima-ti Opinia , Intr-o Compunere De 10-15 Randuri, Despre Faptul Ca Oamenii Organizeaza Curse De Cai Doar Pentrru A Castiga Bani Din Pariuri..
Alcatuieste Testul Unei Reclame De Promovare A Unui Punct De Atractie Turistica, In Care Sa Prezinti O Cascada.