Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2(x^2 + 4x + 4) - (x^2 - 2x + 1) = x^2 - 3x - 6
2x^2 + 8x + 8 - x^2 + 2x - 2 = x^2 - 3x - 6
x^2 + 10x + 6 = x^2 - 3x - 6
x^2 + 10x + 6 - x^2 + 3x + 6 = 0
13x + 12 = 0
13x = -12
x = -12/13
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2(x+2)^2-(x-1)^2=x(x-3)-6
2(x²+4x+4) - (x² -2x +1) = x²-3x -6
2x²+8x+8 -x²+2x -1 = x²-3x -6
2x²+8x+8 -x²+2x -1 - x²+3x +6=0
13x +13=0
x= -1
succes
Alte intrebari
Care Este Cel Mai Mare Asteroid Din Centura De Asteroizi Aflată Între Orbitele Lui Marte Şi Jupiter?
Care Este Cel Mai Mare Asteroid Din Centura De Asteroizi Aflată Între Orbitele Lui Marte Şi Jupiter?
Care Este Cel Mai Mare Asteroid Din Centura De Asteroizi Aflată Între Orbitele Lui Marte Şi Jupiter?