👤
Honneylime
a fost răspuns

Am nevoie va rog ,va dau 100de puncte si coroana .Explorare
Citește lista de jocuri de mai jos și selectează-le pe cele la care ai participat și tu măcar o dată. În ce categorie
mentionată de autor ai identificat cele mai multe jocuri?
jucatola Leapsa; Leapșa pe cocoțate; Leapsa pe ouate, Capra; Lapte gros; Șotron; Bambi; Melcul;
Frunza; Elasticul; Coarda; Fata (sau V-ați ascunselea): Tară, țară, vrem ostași!; Hoții și vardiştii; Turca; Flori, fete,
filme sau băieți (denumit şi Flori, fete, filme sau băieți
, artişti şi cântăreți sau Flori, fete, filme sau băieți
, tranda-
firi şi castraveti). Am pierdut o batistuță; Baba-oarba, Cuţitașul.
ale cele - obligatoriu alor Țările; Ratele şi vânătorii; Castelul (sau Şapte pietre), Pătrăţica;
Tenis cu piciorul; Badminton
De jucat in case in clas Bambilici; Ping pong (zis și Tomping): Vaporașe; Avioane; X și 0, Spânzurătoarea,
Skanderbeg
De jucat in casa sau oriunde Fripta; Baza; Bâza americană; Bambilici electronic; Liniuța; Fazan; Fazan ameri-
can; Telefonul fără fir, Mima; Yams, Arşice.
Alte jocur Şah; Table; Tintar (sau Moară); Nu te supăra, frate; Dame; Go; Scrabble; Piticot; Sus - jos; Dacii și
romanii; Animale din continente; Păcălici; Marocco; Bunul gospodar; Turism; Cine ştie... poezie!; Cubul Rubik;
Şarpele; Sfera; Lego; Monopoly: Master Mind."
Adaptare după Lista lui Costin Moisil, din volumul Piua! - joacă, jocuri
, jucării, Muzeul Țăranului Român​

Am Nevoie Va Rog Va Dau 100de Puncte Si Coroana ExplorareCitește Lista De Jocuri De Mai Jos Și Selecteazăle Pe Cele La Care Ai Participat Și Tu Măcar O Dată În class=