RO Study
👤
Camelia08
Camelia08
03-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Ma ajutati cu exercitiu 45-(5×a)=50
Răspuns :
Mona62
Mona62
03-05-2017
45+(5*a)=50
45+5*1=50 alfel nare logică
Answer Link
Ella437
Ella437
03-05-2017
45-5a=50
-5a=50-45
-5a=5
a=5:(-5)
a=-1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6/ Relevați Particularitățile De Construcție A Personajului Felix. Stanica Rațiu Olimpia Concluzia Ajutați-mă Va Rog
Buna puuteti Sa Imi Sputeti Pe Ce Data Si An Sa Nascut Neagu Djuvara Istoric Diplomat Jurnalist Si Romancier Roman atentie Asta EsTE PENTRU ROMANA NU ISTORIE
Faceți O Compunere De 150 De Cuvinte În Care Să Prezinți O Întâmplare Petrecută În Lumea Prepozițiilor DAU COROANA
Completează Spațiile Punctuate Cu Afirmații Necesare Între Propozițiile Din Frază Se Pot Stabili Două Feluri De Raporturi.... Vo Rooogg Dau 5 Puncte
In Ce Clasa Se Face Mai Mult Ca Perfect La Limba Engleza Și In Ce Clasa Se Fac Verbele Neregulate Tot La Engleza. Tratati Cu Deriozitate
Textul A Fost Împărțit În Fragmente. Notează , Pentru Fiecare Fragment , Câte O Idee Și Realizarea Un Desen .( Bucle De Aur
Am Nevoieeeeee Eurgentttt!! Va Roggg!
Observa Înțelesul Expresiilor, Apoi Alcătuiește Propoziții Cu Fiecare Dintre Acestea. A Căuta Din Ochi - A Căuta Cu Privirea - A Arunca Ochii În Jur – A Privi R
Este Numărul 120 Divizibil Cu 2 Cu 3 Și Cu 5
Nalizeaza Următoarele Substantive Apoi Găsește Adjectivele Ptr Ele,pendul,pruncul,omulet