RO Study
👤
Zubeisirioja
Zubeisirioja
13-12-2020
Alte limbi străine
a fost răspuns
3 Can you use much and many?
Răspuns :
Tessasbooks
Tessasbooks
13-12-2020
Răspuns:
ai putea sa imi scrii in comentarii ce vrei, si iti raspund acolo?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Poate Ajuta Cu Completarea Textului Din Povestea Balaurul Cu 7 Capete? El Parjolea Cale De......poste,.........sate Cu............dealuri Si............
Zonele De Stepă Sunt Caracteristice Regiunii Geografice Numite: a. Câmpia Bărăgan; b. Podişul Getic; c. Dealurilor De Vest; d. Podişul Transilvaniei.
.Solurile Caracteristice Pentru Zona Pădurilor De Foioase Ale României Se Numesc: a. Molisoluri; b. Argiluvisoluri; c. Terra Rosa; d. Rendzine.
Repede Va Rog!doar 7
În Ţara Noastră, Zona De Stepă Se Întinde În: a. Podişul Dobrogei; b. Câmpia De Vest; c. Sudul Podişului Transilvaniei; d. Podişul Getic
URGENT VA ROOOG DAU COROANA Dem Ca(1 - 1/4)(1 - 1/9)*.....*(1 - 1/ (n+1)²) =(n+2) /2(n+1)
Ajutati-ma Va Rog Frumos Cu Aceasta Problema Am Nevoie Urgent
Se Dă Un Dreptunghi De A B Egal 107 M Virgulă AB Egal Jumătate Din Ad Punct Se Cere Jumătatea Sumei Laturilor Dreptunghiului
Volumul Corpului De Rotaţie Determinat De Graficul Funcţiei [tex] F:[0,3] -\ \textgreater \ R [/tex] [tex] , F(x)=\sqrt{3} -\sqrt{x} [/tex]. Va Rog !
Incearca Sa Calculati Care Este Numarul Meu De Telefon Format Din 6 Cifre.Prina Cifra Este 1,a Doua Este 0.Fiecare Dintre Cifrele Urmatoare Este Egala Cu Suma C