RO Study
👤
Robertaarr
Robertaarr
12-12-2020
Biologie
a fost răspuns
Ajutați-mă va rog dau coroana
Răspuns :
Abecedar2134
Abecedar2134
12-12-2020
Răspuns:
1.A
2.F
3.F
4.F
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intrun Cos Sunt Mere.vine Ana Si Ia Jumatate.barbu Ia Jumatate Din Rest,iar Corina Ia Jumatate Din Noul Rest.acum In Cos Sunt Trei Mere. cate Mere Au Fost La I
Alcatuieste O Poezie Despre Mama Sa Aiba 2 Strofe Si Fiecare Strofa Cate 4 Versuri NU O LUAI DE PE NET!!!!!!!!!!!!!!
Sa-l Gaseasca.. ce Valoare Morfologica Are -l ?
Scrie Cate Cinci Substantive Care Sa Se Potriveasca Fiecarui Adjectiv. catifelat- harnic-
Lavinia Are De 8 Ori Mai Multe Timbre Decat George. Daca George Ar Primi De La Fetita 24 Timbre, Ea Ar Avea De 2 Ori Mai Multe Timbre Decat Baiatul.Cta Timbre A
Vreau Sa Stiu Cum Se Calculeaza 12 Din 27. Cu Cat La Suta Este Egal... Cum Ar Fi: 7 Din 4 Este 175%, Stiu Rezultatul, Dar Nu Stiu Cum Se Calculeaza.
1.Produsul A Doua Numere Este Egal Cu 40,iar Unul Dintre Ele Este De 2,5 Ori Mai Mare Decat Celalalt 2.Produsul A Doua Numere Este Egal Cu 80,iar Unul Dintre El
O Compunere Unde Sa Imi Spuneti Ce Stiti Voi Despre Un Animal Salbatic Sau O Pasare Salbatica...15-20 Randuri
Planul Simplu De Idei A Poemului '' Dan , Capitan De Plai '' De Vasile Alicsandri ....ajutor Dau 15 Puncte
Prezinta, In 30-50 De Cuvinte, Semnificatia Versurilor: Cate Culori Au Fost, O, Doamne, / Si-acum Totul E Alb, Totul E Alb - / Pana Departe Sub Dealuri / Zapada