RO Study
👤
Poparoberta423
Poparoberta423
09-12-2020
Matematică
a fost răspuns
8 și 10 va rog din suflet
Răspuns :
Nicoletabbbb29
Nicoletabbbb29
09-12-2020
Răspuns:
ai răspunsul în atasament
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Perechile De Numere Naturale (x;y) Care Verifica Egalitatea: a)3/x=y/4 b)3/x=y+1/4 c)x/3=8/y-1 d)x-1/4=6/x+1 (/ Este Supra)
Ma Puteți Ajuta ? Va Rog !
COPACUL NAȚIONAL AL TANZANIEI
Ma Puteți Ajuta Vă Rog Cu Un Răspuns La Cele Doua Exerciții? As Dori Explicit Sa Le Pot Retine Metoda De Calcul.
Calculati:b)[tex] \sqrt{150} \times ( \sqrt{192 } - \sqrt{48} + \sqrt{147} - \sqrt{432)} [/tex]c)radical Din 12(radical Din 54- Radical Din 96+ Radical Di
Elena Și Maria Au Primit Cadou Un Joc. Dintr-o Cutie Ce Conține Mai Multe Numere, Fiecare Extrage Pe Rand Câte Un Număr Și Trebuie Să Descopere Anumite Condiț
La Un Club Sportiv Sau Cumpărat 100 De Mingi De Fotbal ,de Volei Si De Handbal .Un Antrenor Le Cere Copiilor Să Afle Cate Mingi Sunt Din Fiecare Categorie Daca
Ce Sunt Functiile Hiperbolice?Noi Nu Le-am Făcut La Școală Și Nu Prea Am Înțeles De Pe Internet.(problema AM 158)
1.Numiti Domeniile Fe Studiu Ale Istoriei 2.Care Aunt Stiintele Ajutatoare Ale Istoriei URGENT!!
Redactraza O Naratiune De 150-300 De Cuvinte In Care Sa Prezinți O Întâmplare Petrecută La Ora De Sport . Va Rog Sa Mă Ajutați