RO Study
👤
Adelinmihai88
Adelinmihai88
08-12-2020
Franceza
a fost răspuns
URGENT... VA ROGGGGGGGGGGG
Răspuns :
Dariusdunca51
Dariusdunca51
08-12-2020
Răspuns:
Poți face o poza mai clară?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
126 De Grade 48 De Minute 30 De Secunde Împărțit La 6
EVALUARE31, Rezolvă Şi Verifică Prin Operația Inversă:58 - 39 =60 - 17=90 - 3=71-15=32-16=44- 9=1II= 183 + 15Exercitii De Matematica Incrucisate4 + 15II1911411I
Ex 3. Dau Coroana, Ajutați-mă!!
Prin Hidroliza Partiala A Unei Tripeptide A Se Obtin Dipeptidele: Ala-Gli, Ser-Cis, Si Gli-Ser.A) Scrieti Den Si Formula Plana A Tripeptidei AB) Identificati Am
3. Construiește Din Bețișoare De Aceeaşilungime O Figură Asemănătoare. Noteazănumărul De Pătrate. La Două Beţişoare Astîncât Să Rămână Trei Pătrate Cu Latura De
Se Consideră Funcţia F:R →R, F(x) = 5 – X.a) Determină Coordonatele (a, B) Ale Punctului P, De Pe Graficulfuncției F, Ştiind Că Acestea Sunt Invers Proporţional
URGENT!!!cei Pricepuți La Engleză/moderatorii Va Rog Enormmm Sa Mă Ajutați Și Pe Mine Cu Ex 9!Dau Coroniță,abonare,50p!!PS:cei Care Răspund Doar Pt Puncte Prime
Indică Felul Părților De Propoziție Din Enunțurile Date. A) Am Văzut Sub O Tufă De Urzici O Buburuză Roșie. B) Pe Cer, Zboară Stoluri Lungi De Cocori Întorși Ac
O Papusa Costa 15 Iar Un Urs Costa 8 Lei . Maria A Cumparat Pentru Gradinita 42 De Jucarii De Acest Fel , Platind 511 Lei .Cate Papusi Si Cati Ursi A Cumparat.
Eu Și 2 Fete Avem O Grupă De 20 Copii De Clasa 2 . Și Avem Doua Sâmbete Să Pregătim Ceva Cu Ei Pentru Ziua Copiilor ,de Pe 5 Iunie. Am Nevoie De Idei Pt Că Nu Ș