RO Study
👤
Denisa1289
Denisa1289
01-12-2020
Limba română
a fost răspuns
Modul și timpul "o sa vii"
Răspuns :
Stefidobre2009
Stefidobre2009
01-12-2020
Răspuns:
Modul indicativ, viitor de limbă vorbita
Answer Link
Iulia16eu
Iulia16eu
01-12-2020
o sa vii=mod indicativ, viitor popular
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajută-mă Vă Rog La 5 Și 6 Dau Coroană!
Numele Poporului Ales-localizarea Pe Harta Europei Sau A Lumii
Rezolvare Prin Metoda Figurativa. De 8 Martie Am Cumparat Cadouri In. Valoare De 128 Lei. Cadoul Mamei E Mai Scump Cu 15 Lei Decat Al Tatalui, Iar Cadou Surorii
Jurnalul Cu Dublă Intrare Recitește Textul Povestea Privighetorii Împarte Pagina Caietului În Două Printr O Linie Verticală Alege Și Transcrie Un Fragment Care
Rgică ncât ieşit pra, 7 Bifează Rolurile Autoarei În cele Două Părţi Ale Textului. Partea I povestitoare ☐ Personaj i Nu Partea A II-a nci, ulce povestitoare ☐
Repede 5. Menționează Gradul De Comparație Al Adverbelor Din Enunțurile De Mai jos: E Mai Uşor Să Citeşti O Carte Decât S-o Povesteşti. Even If Son Luas M
Explica Greșeala Pe Care O Face Vrăjitorul. Va Rog Repede
5. In Cercul C(O, R), R=10 Cm, Consideram O Coardă AB=16 Cm. Aflati Distanţa De La O La Coardă.
Identifică Şi Notează Subiectele Cu S, Iar Substantivele Prin Care Acestea Sunt exprimate, Notează-le Cu S, Apoi Analizeaza-le, După Model. S Model: Bandunicile
Propuneți O Fișă De Lucru În Care Să Ilustrați Metoda Concret-reprezentațional-abstract Pentru Adunarea Numerelor De La 0 La 10.