RO Study
👤
Diodami3
Diodami3
29-11-2020
Matematică
a fost răspuns
2+(8×[1260:2+{2+2×2)]}=...
Răspuns :
Andracristescu22
Andracristescu22
29-11-2020
rezultatul este 22 si daca nu este corect intreaba pe altcineva!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nustiu Cum Sa Rezolv Ema Pe Acasa La Matematica;Fie Finctiile F: R-R, G; R-R. Stabiliti Pozitia Relativa A Graficelor Acestor Functii, Daca: F[x]=2x-4, G[x]=3x-
1) Imi Creez Un Depozit La Banca. In Priul An Am Primit 12% Dobanda, Iar In Al Doilea An A Fost 15%, Am Acum 579,6 Lei. Cati Lei Am Depul Initial ??2) Pretul Un
Cine Imi Poate Traduce Urmatorul Text (fara Google Translate, Dau Raport)”Aș Vrea Să Îți Mulțumesc Pentru Că Mi-ai Fost Alături Și Că Ai Stat Lângă Mine Când Mi
Am Nevoie De Ajutor! trebuie Sa Scriu 4 Substantive In Cazul Nominativ Din Poezia "Viscolul"de Vasile Alecsandri! Ma Puteti Ajuta?
Ania Priveste Pe Geam Si Observa Ca A Inceput Sa Ninga.De Bucurie Incearca Sa Numere Fulgi 1,2,3...,33.Cand Sa Continue A Intrat Si Fratele Ei In Camera Sa-i S
Ce Faci La Indicatorul Stop
Dau Coroana Si Vot De 5 Stele Ajutatima Doar! determinati Intersectia Multimilor : A ={ A∈N | A Supra 7 Supraunitara } Si B= { B∈ N* | 12 Supra B Subunitara} .
Imi Puteti Spune Va Rog Frumos Teorema Lui Thales Si Teorema Unghiului De 30 De Grade?
Un Scurt Cantec Din Care Puteti Invata Ceva
Colectia Lui Marin Numara 2486 De Tinbre , A Lui Dan - Jumatate Din Colectia Lui Marin , Iar A Cristinei Cu 293 Mai Multe Decit Cea Alui Dan .Cate Tinbre Aveau