RO Study
👤
Ivanbianca112262
Ivanbianca112262
27-11-2020
Engleza
a fost răspuns
Ex 1,2,3
Va rogggggg!!!!
Răspuns :
Dariepazar
Dariepazar
27-11-2020
Răspuns:
tata mama fratele sora...etc...
bafta la scoala.
coroana
plss
multumesc
paa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Consideră Funcţia F :ℝ→ℝ, F ( X) = Ax + 3, Unde A Este Un Număr Real a) Determinați Numărul Real A , Știind Că F (−3) = 0 . Ajutati-ma Va Rog
Daca Stie Cineva.. Va Rog Ajutati-ma.. Am Incercat S-o Fac In Fel Si Fel.. Dar Nu Imi Iese
Care Este Reactia Oxidarii Metanului Cu Vapori De Apa Din Care Sa Rezulte Metanol?
Nr. A Si B Sunt Invers Proportionale Cu 0,25 Si 0,2. Determinati Nr. A Si B , Stind Ca 3a + 2b - 6 = 60
Ajutati-ma Imi Trebuie Niste Propozitie Dupa Schema Care V-o Spun Eu Dau Coronita Celuia Care Rezolva!!! a)Subiect Exprimat Prin SubstantivAtribut Exprimat Prin
Cate Tone De Sfalt Sunt Necesare Pentru A Acoperi O Suprafata Sub Forma De Patrat Cu Latura De 14,2 Dm , Stiind Ca Se Folosesc 60 Kg De Asfalt Pe Metru Patrat?
Maria Are 5 Perechi De Rochii. Cu Cate Rochii Va Ramane E Dupa Ce Le Va Da Celor Doua Prietene Ale Ei O Jumatate Din Rochii???
Partea Intreaga A Unui Nr. [x] Are Notatie Specifica Cand Se Scrie In C++? Daca Da, Care?
Ce Inseamna ,,le Bourgeois Gentilhomme Ou La Folie Des Grandeurs,, ???
Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Alcatuiesc Propoziti In Care Cuvintele Istorie, Matematica, Suceava, Castelul Peles Sa Fie Atribute Si Complemente