RO Study
👤
VITOGIOVANESCU
VITOGIOVANESCU
25-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Cum aflu o pătrime din în 64
Răspuns :
Jessicabutariu
Jessicabutariu
25-11-2020
Răspuns:
o patrime inseamna impartit( : ) la 4
64: 4 = 16
sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Găsește Greșelile:Mama Mi-a Loat Multe Mingi.Andrei Ieste Cel Mai Bun Prieten Al Meu.costel Si Maria Merg La Cinema.Miam Loat O Bicicleta Noă.Găsiti Greselile S
O Poezie 5-10versuri Despre O Padure/un Copac
Lungimea Unei Bucatari Este De 7 M Iar Latimea Este De 5 M.Aria Bacatariei Este De 35 M Patrati.Cate Bucati De Gresie Ai Nevoie Sa Acoperi Toata Bucataria Avand
Ajutor Va Rog Mult! Este Urgent! Dau Coroana Și 20 De Puncte!!!
În Trei Magazii Erau 3462 Q De Porumb În Primele Două Depozite Erau 2260 Q Iar În Prima Cu 400 Q Mult Decât În A Treia Câte Chintale De Porumb Erau În Fiecare M
Scrie O Compunere Din Jurnalul Meu Despre Problemele Mele La Școală
Lungimea Unui Dreptunghi Este Cu 2,6 Mai Mare Decat Latimea, Iar Perimetrul Sau Este Egal 18,8cm. Sa Se Afle Aria Dreptunghiului
Se Considera Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu A=90°. Determină:a) Lungimea Ipotenuzei BC, Știind Că AB = 6 Cm Și AC = 8 Cm;b) Lungimea Catetei AB, Știind Că BC =
In Desenul Alăturat,aria Unui Pătrat Este Egală Cu 1 Cm Pătrat. Determinați Aria Triunghiului Colorat Cu Albastru.
Cum Crezi Ca A Fost Posibila Destinderea?(1963-1975)Au Devenit Oamenii Politici Mai Înțelepți?(sec Xx)Vă Rog Frumos Rapid. Dau Coroanaaaa!!