RO Study
👤
Sissiae
Sissiae
24-11-2020
Matematică
a fost răspuns
x+[x] = 6 +{x} cat face
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
28-11-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactează Un Text Argumentativ Din 14-15 Rînduri Va Fi Recomandat Un Text Pentru A Fi Citat Dezvoltat
1. Portofoliu Ce Reprezintă Limba Română Pentru Tine? Formulează Răspunsul La Acestă Întrebare Într-un Text De 30-50 De Cuvinte. 2.Scrie O Compunere De O Pagină
Biletul Nr. 4 Citește Textul Cu Voce Tare: - Zăresc Soarele Şi Mă Întreb: De Ce Religia Totuși? Mă-ntorc Spre Pământ Şi înhăitându-mă-n Năprasnele Lui - Nu Înțe
De Continuat Textul: Cu Zâmbetul Pe Buze,am Deschis Fereastra Camerei Și Am Prins Ușor Adierea Mângăetoare A Vântului De PrimăvarăVĂ ROOOG
Vă Rog Cu Schema Dau Coroana Și Puncte
Determinați Numărului Complex Z, Dacă Z = (1 + I)(2 + I)-2-5i, Unde Z Este Conjugatul Numărului Complex Z. Rezolvare:
7. Prezintă, În Minimum 30 De Cuvinte, Un Element De Conținut Comun Celor Două Texte Date, Valorificând Câte O secvență Relevantă Din Fiecare Text.
Transformați: ) În Grame: 6 Dag; 19 Dag; 400 Hg; 15 Kg; 160 Dg; 4 900 Cg; 7 000 Mg. 5) În Hectograme: 8 Kg; 123 Kg; 3 792 Kg; 2t 34 Kg. ) În Decagrame: 30 Hg; 4
Citeşte Textul Şi Răspunde Cerințelor Formulate: Părăsit De Toți, Obosit, Felix Examina Mediul În Care Căzuse; Otilia Îl Surprinsese De La Început Şi N-ar Fi Pu
Face O Comunere "Afară Plouă"din 5 Sau 7 PropozitiiVă Dau Coroana