RO Study
👤
Barbuspapa
Barbuspapa
24-11-2020
Matematică
a fost răspuns
3 la puterea a 2 și la puterea a 3
Răspuns :
Pisicamiaumiau899
Pisicamiaumiau899
24-11-2020
Răspuns:
3²=9 3³=27
Sper ca te am ajutat! Baftă.
Answer Link
Dideaviorel25
Dideaviorel25
24-11-2020
Răspuns:
3²=9
3³=27
Sper că te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Ne Spunsemințele? Completează Textul De Mai Jos Cu Cel Puțin Patru Enunțuri Folosește Verbe Care Arată Ce Se Va Întâmpla În Viitor . Noi Suntem Semințe Mici
Va Rog Ajutați-mă Dau Coroana Transformă În Verbe Substantivele:împrumutul, Culesul, Pictura, Ordonatul, Coloratul, Mersul, Cititul, Învățatul. Var Rogggg
In Triunghiul Dreptuchic ABC,unghiul A=90 Grade, Fie AD Perpendicular Pe Bc, D Apartine Bc.Daca Ab\ac=3\4,iar Perimentrul Triunghiului ABC Este Egal Cu 48cm,afl
"Fierbeau Văzduhurile Şi Cerurile Clocoteau Sub Descărcările Zguduitoare Ale Tunetelor, Şipământul Era Înfricoşat Şi Se Cutremura Nemernic, Până În Cele Mai Din
Dacă X Este Un Numar Natural,intreg Sau Rațional,atunci X La Puterea A Doua Este.... Lui X Si Despre Numarul X La Puterea A Doua Se Spune Că Este...
Calculați Respectând Ordinea Efectuării Operțiilor!
Mioara A Citit Cate 5 Pagini Timp De 9 Zile. Cate Pagini A Citit In Total. Scrie Pe Spatiul Dat, Rezolvarea Problemei.
Un Ex.urgent.multumesc Mult Pentru Ajutor!
Descrie Între Un Enunț Obiceiul Tradiției De Crăciun Care Fac La Care Face Referire Din Text Folosind Și Informațiile Din Următorul Fragment : Gospodinele Din Z
306 : (a – 3) = = 8 – 306 : 306 X 5