RO Study
👤
Casi999
Casi999
22-11-2020
Limba română
a fost răspuns
locutiuni cu cuvantul iarba
vrg mult ms
Răspuns :
Melisarusneac3
Melisarusneac3
22-11-2020
Cata frunza cata iarba
Auzi cum creste iarba
Answer Link
Gabriella114
Gabriella114
22-11-2020
A scoate un lucru din pământ,din iarba verde = a găsi un lucru de niciunde,imediat
A creste iarbă in barba= niciodată
Bafta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
PUNCTE USOAREEEEE! Câți Dintre Voi Îmi Pot Spune Care E Scopul Vieții?
Se Considera Expresia E(x)=(5x+1)(x+6)+(x-1)(x+1)([tex]x^{2}[/tex]+1)-[tex](x^{2}+2)^{2}[/tex]-30x, Unde X Apartine RDetermina Numerele Naturale N Pentru Care E
Va Rog Dati-mi Doua Secvente Din ,, Sarpele " De Mircea Eliade Comentate In Min 100 Max 150 De Cuvinte Si Apoi Sa Comentati Secventele In 80 De Cuvinte In Rapor
Reţinem Ca Stat Democrat De Drept, România Şi-a Afirmat, După 1990, Dorința De A Se Integra In Organizația Tratatului Atlanticului De Nord (NATO) Şi În Uniunea
VA ROGGGG URGENTTTTT!!!! VREAU REZOLVAREA LA TOATA PAGINA PLUS EXPLICATIII! DAU COROANA!
Determinați Pentru Ce Valor Ale Lui X Valoarea Ecspresie X (x+5) Este Mai Mare Decât Valoarea Ecspresie 4x+ 2
5. Fie Punctele A, B, C, D Coliniare, În Această Ordine Astfel Încât [AC] = [BD]. a) Demonstrați Că Segmentele [AD] Şi [BC] Au Acelaşi Mijloc. b) Dacă Lungimile
3. Fie Un Triunghi ABC Şi DE || BC, Punctele D Şi E Aparţin Laturii AB Și, Respectiv, AC. Ştiind Că AD = 4 Cm, EC = 9 Cm, BD = 6 Cm, Atunci Segmentul AE Are Lun
Her Spesc, Să-mi Irosesc Timpul. După Cella Serghi 3. Selectează. Din Text, Câte Două Verbe Şi Plasează-le În Tabel Conform Cerinței. Modul Indicativ Modul Conj
Va Rog Răspunsul Corect