RO Study
👤
Bnviorel
Bnviorel
18-11-2020
Limba română
a fost răspuns
enunt cu cuvantul proba
Răspuns :
Victorsamartineanu
Victorsamartineanu
18-11-2020
Răspuns:
Eu fac o proba de verificare pentru test.
Answer Link
Evellinna
Evellinna
18-11-2020
Am facut o proba la examenul de ieri
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Unitates De Masura Potrivita Pentru A Exprima:a) Varsta Ta;b)timpu Petrecut La Scoala Azi;c)timpul Petrecut La Bunici In Vacanta.l
Vă Rog Să Mă Ajutați Cu Acest Exercițiu (16x La Puterea4 - 40x La Puterea 3 )+9 =?
In Doua Vaze Sunt 30 De Garoafe.Daca In Prima Sunt De 5 Ori Mai Mult Decat In A Doua Afla Cate Garoafe Sunt In Fiecare Vaza.
Daniel Si Sora Lui Au In Total 52 Mere .Daniel În Da Surorii Lui 10 Mere Si Astfel Ei Au Acelasi Numar De Mere .Calculati Numarul De Mere Pe Care Le -a Avut D
Cu Ce Viteza Trebuie Aruncata In Jos O Minge Elastica Pentru Ca Ea Sa Urce Dupa Ciocnirea Cu Podeaua Cu Delta H 4,9m Mai Sus Decat Punctul De Aruncare G 9,8 N/k
Clasa A 6a Are5 Ore De Matematica Pe Saptamana .Fiecare Lectie Dureaza 1hsi 15min.Cate Ore Si Cate Minute De Ore De Matematica Vor Avea Eleviiintr-un Semestru D
Completeaza Spatiile Libere Cu Unitatile De Masura Care Ti Se Par Potrivite Pentru A Masura Lungimea Unui Traseu De Ciclism ->1 .... , Adica 1000 M Latimea
La Ce Reactii Participa Monozaharidele In Functie De Grupele Functionale(carbonil Si Hidroxil)
8 Si 9 Teee Roogg Este Urgent~cine Raspunde Primul Dar Sa Fie Si 85% Corect Primeste Coroana~!
Aflați Cea Mai Mare Soluție Întreagă A Ecuației 2 (x+1)<4-3 (x-2)