RO Study
👤
Amaliaandreea130
Amaliaandreea130
16-11-2020
Biologie
a fost răspuns
Apa raurilor este dulce ?
Răspuns :
Andreicmagureanu
Andreicmagureanu
16-11-2020
Da, este dulce
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Since We ................(1. To Have) Plenty Of Time To Prepare For The Trip, All Of Us ..........(2. To Arrive) at The Station Before Our Train Was Announced.
Schreib Einen Aufsatz Mit Dem Titel: Was Hast Du Am Wochenende Gemacht? Aprox. 10 Rânduri.
Dupa Ce Un Calator A Parcurs 1/3 Din Drum Si Inca 24km , El Constata Aca A Ajuns La Jumatatea Traseului . Determinati Lungimea Intregului Traseu
Timpul Perfect Simplu A Strica
A B Și C De La Ex 3 Și 4 Pls Urgent
Piramida Triunghiulara ABCD Are Toate Muchiile Congruente,de Lungime 4 Cm. Punctul M Este Mijlocul Laturii AC.a)Calculati Aria Triunghiului MBDb)Determinati Vol
1. Într-o Cutie Sunt Mingi De Aceeași Mărime, Colorate În Alb, Negru Și Galben. 10 Mingi Sunt Albe, 8 Mingi Sunt Negre Şi 5 Mingi Sunt Galbene. Care Este Număr
A. Analizează Cu Atenție Următoarele Ecuații Ale Unor Reacții Chimice De Descompunere:b. Transcrie Pe Caiet Si Completează Următorul Tabel:
Calculati Numarul De Masa Al Atomului. "Te" Stiind Ca Are In Nucleu Cu 24 De Neutronii Mai Mult Decat Numarul Protonilor Dau Funda
1. Comentează Figura De Stil Epitet “ Luciu Rece “ Personificare “ O Liniște Sufletul Mi-l Petrece “