RO Study
👤
Dianadominix
Dianadominix
13-11-2020
Fizică
a fost răspuns
Va rog!! Dau coroana, cat mai rapid!
Răspuns :
MariusGoretu3
MariusGoretu3
13-11-2020
Am pus o poza cu desenul si fortele. Deasupra la N, G , Ff, Ft sa pui o sageata mica orizontala
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Mentionati Cum Poate Un Crestin Al Zilelor Noastre Sa Contribuie La Raspandirea Credintei.2. Scrieti 2 Modalitati De Cinstire A Sfintilor Imparati.
[tex] \int\ \sqrt{ X^{2} +a ^{2}} \, Dx \ Unde A [/tex]∈ R° Vreau Si Eu Rezolvarea Integralei Prin Schimbare D Variabila
Sa Se Determine A Apartine R Pentru Care Graficul Fuctiei F:R->R , F(x)=(a+1)x^{2} + 3(a-1)x + A-1 Intersecteaza Axa OX In Doua Puncte Definite. Va Rog Rez
Cate E Radical Din 60 ?
O Compunere Despre O Calatorie In Jurul Lumii Impreuna Cu Prietenii URGENT!!!mersii..
Un Eseu Despre Scoala Si Educatie2 Poezii Despre Scoalaun Desen Reprezentativ un Articol Din ZiaR URGENT VA ROG AJUTATIMAA
Care Sunt Atributele Substantivale Din Poezia: Si Prin Vuietulnde Valuri Prin Mișcar
Hei,maine Am Examen De Admitere In Clasa Speciala Si Am Vazut Ca Se Va Da Aceasta Problema:M. Eminescu S-a Nascut Cand Ion Creanga Avea 13 Ani . Suma Varstelor
Propozitii Cu :Subiect Multiplu Exprimat Prin Pronume De PoliteteComplement Indirect Exprimat Prin Pronume Nehotarat
Aflati Aria Discului Corescunzator Cercului Circumscris :a.unui Triunghi Echilateral Cu Aria 25√3cm²b.unui Patrat Cu Latura 8√2cmc)unui Hexagon Regulat Cu Apote