RO Study
👤
Naily
Naily
29-03-2015
Biologie
a fost răspuns
Care este rolul sistemului reproducator?
Coronița
Răspuns :
MihaiDragan
MihaiDragan
29-03-2015
Eu stiu ca rolul stistemul reproducator este de a perpectua specia mai departe ...
Answer Link
Simmi
Simmi
29-03-2015
Rolul sistemului reproducator- perpetuarea speciei.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizati Urmatoarele Verbe La Modurile Personale : Conjunctia , Modul Si Timpul Ofer Coronita sa Situez a Spus ar Placea ajunsese am Spus sa Prezinte a Parut
Prin Mijlocul Laturii Mai Mari A Unui Triunghi Trece O Dreapta Care 'taie' Din Triunghiul Dat Un Triunghi Asemenea Cu Cel Dat. Aflati Lungimea Laturii Mai Mici
Vegetatie Ce Creste Fara Intreventia
Suma A Patru Numere Naturale Consecutive Este 164.Determinati Numerele.
Imagineaza-ti O Discutie Cu Un Coleg Care Vorbeste Alta Limba Decat Tine.arata Cum S-a Realizat Comunicare. Va Rog Ajutati-ma Dau Coroana
Indica Timpul Urmatoarelor Verbe La Modul Indicativ: Venisem , Ajungeam , Am Cântat , Voi Reuși , Fugisi , O Sa Cant. VA ROG AJUTATI-MA
VA ROG!!!! E URGENT!!!! A-si Vrea Sa Imi Spuneti 5 Cuvinte Care Sa Aiba Vocala Si Semivocala!!!! PS=> Dau Coroana Succes <3
Ce Parte De Vorbire Sunt Cuvintele : Ei, Mult,caror,caci,fiecarei,ca Scrise-n,asupra,In Stare,fi,si-l( L E Subliniat),nouazeci,Acum , Dutu,ca,nimic,cand,dansul,
MEDIA ARITMETICA A DOUA NUMERE ESTE 11.CARE SUNT NUMERELE, STIIND CA PRIN IMPARTIREA LOR OBTINEM CATUL 3 SI RESTUL 2, DAU COROANA!!
Stabiliți Dacă Exista Un Număr Prim P Care Sa Fie Egal Cu Suma A Sase Numere Naturale Prime Consecutive.URGENT!!!