RO Study
👤
Ardei32
Ardei32
22-11-2016
Geografie
a fost răspuns
vegetatie ce creste fara intreventia
Răspuns :
RaresDobrinean
RaresDobrinean
22-11-2016
Vegetație naturală deoarece crește în natură și omul nu intervine în viața de creștere a ei și nici nu o plantează
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Cele Mai Bune Incadrari Posibile Ale Nr.: 17,25; 123,567; 4123,98:a) Folosind Nr. Naturale;b) Folosind Nr. Cu O Singura Zecimala.
Cum Transform 500 Mm In Dm
Completati Spatiile Libere Din Textul De Mai Jos Cu Unul Dintre Substantivele Proprii De Mai Jos:Radu,Dana,Jeni,Monica,MagdaPrietenii........si.........au Hotar
Scade Cel Mai Mare Nr Natural Format Din Doua Cifre Impare Diferite Din Suma Celui Mai Mic Nr Natural Format Din Trei Cifre Distincte Cu Cel Mai Mare Nr Natural
Cine Poate Sami Spuna Propozitii Cu Ortograma Sa-l
Graficul Functiei F:R , F(x)=ax+b , Contine Punctele A(1;-2) Si B(4;10).Stabiliti Daca E(-1;-10) Apartine Lui AB.
Comenteaza Urmatoarea Secventa : "Tot De La Fluviu Am Invatat Si Lucrul Acesta : Totul Se Reintoarce!" Text Sursa: "Siddharta"- Hermann Hesse
Aflati 5 Numere Rationale Stiind Ca Primele 3 Sunt Direct Proportionale Cu 5,6,10,ultimele Trei Sunt Direct Proportionale Cu 3,8,12 Si Suma Lor Este Egala Cu 20
Vreau Sa Stiu Cum Este La Profilul Stiinte Sociala Daca Se Poate In Special Iorga Stiinte Sociala Braila :* ( Excludeti Materia Ca Nu Putem Publica Fara Materi
Sunt In Clasa A 7-a Si Suntem La Pronume.Si La Pronumele Nehotarat E Ditamai Tabelul...cum Pot Sa-l Invat Pana Maine? Trebuie Sa-l Stiu Bine...