RO Study
👤
Bulgaccristian59
Bulgaccristian59
11-11-2020
Matematică
a fost răspuns
a) (32× =96
b) ×(-7)=84
Răspuns :
Beatricebursuc7
Beatricebursuc7
11-11-2020
Răspuns:
A) 3
B)-12..............................
Answer Link
Carolgheorghe2007
Carolgheorghe2007
11-11-2020
a)x=96:32
x=3
b)x=84:(-7)
x=-12
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pretul Unui Tabloueste De 500 Lei. Aflati Pretul Tabloului Dupao Scumpire De 10%.Imi Puteti Explica ,pas Cu Pas Cum Se Face?Ca Am uitat...
A={x∈Z| 9supra X-3 ∈Z} Si B{X∈Z|GDIVIZIBIL CU X SAU 4 DIVIZIBIL CU X} DETERMINATI MULTIMILE.
Esti Pregatit Acum Sa Redactezi O Compunere In Care Personaje Sa Fie Doua Dintre Obiectele Abandonate In Pot?(un Scaun,o Vioara,un Fotoliu) Foloseste Dialogul S
Scrieti Fractiile Echiunitare In Care Numaratorul Este Cub Perfect De Trei Cifre
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 180cm. Lungimile Laturilor Sale Sunt Proportionale Cu 2 Si 7. Calculati Aria Sa.
Astept RaspunsAratati Ca Produsul Oricaror doua Numere Naturale Consecutive Se Divide Cu 2 .
Suma A Trei Numere Este 256.Sa Se Afle Numerele Stiind Ca Cel De-al Doilea Este Cu 37 Mai Mic Decat Primul Si Cu 87 Mai Mare Decat Al Treilea
Ajutor! Am Nevoie De Rezolvarea Acestui Exercitiu:A)SPELLING AND GRAMMAR CHECKCorrect The Fallowing Sentences:1-I'M GOING TO LIVE EARLY TOMMOROW.2-ON HOLIDAY HE
X=5√2-7 Y=5√2+7 Media Geometrica A Numerelor X Si Y Este ...
Transcrie Trei Pronume Diferite Si Precizeazale Felul Cazul Si Functia Sintactica.