RO Study
👤
Galinabahnaru18
Galinabahnaru18
10-11-2020
Limba română
a fost răspuns
Credințe asemanatoare
Răspuns :
Raresbors15gmailcom
Raresbors15gmailcom
10-11-2020
Răspuns:
catolic=ortodox
mai multe nu știu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De 4 Trasaturi Ale Genului Epic Si Liric, Pe Care Le Pot Pune In Introducerea Unei Argumentari. Adica ''Fragmentul Citat Apartine Genului Epic/liric,
Cat Face Integrala Din X/x^4+1 Dx?
Calculati (x+1)²- (x+1) (x-1)=???
Urgent !!!Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Subordonată Consecutivă Avand Ca Termen Regent Verbul "a Studia".
Maritmetica: a=radical Din 2 + Radical Din 3 b=15 Supra Radical Din 3 Explicatie..
Numerele Rationale Pozitive A , B Si C Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 2 , 3 Si 4 . Stiind Ca 6a² + B² -2c² =9 , Determinati Numerele A , B Si C .
1) Fie A=32-13 Și B=3250 :13 . Valoarea Expresiei Este ...? 2) Perimetrul Unui Triunghi Echilateral Este Egal Cu 1014 Cm . Laturatriunghiului Are Lungimea De .
Indica Valoarea Morfologica A Cuvintelor : Un , De Doua Ori Din Urmatoarea Propozitie: Un Copil Cu Dizabilitati Este De Doua Ori Mai Vulnerabil.
1)O Scadere Repetata 2)Deimpartitul Imparti La Cat 3) Cel Putin Egal Sau Mai Mare Decat Scazatorul 4)Numerele Dintr-o Inmultire 5)Operatia Inversa A Adunarii 6
Am De Facut Un Discurs Scurt Despre Clasa Intai