RO Study
👤
Turkalov
Turkalov
18-06-2015
Matematică
a fost răspuns
Cat face integrala din x/x^4+1 dx?
Răspuns :
Getatotan
Getatotan
18-06-2015
x / [ ( x²)² + 1² ] = 2x / 2 [ ( x² )² + 1 ]
notam u = x²
u ' = 2x
I = 1 / 2 [ u ' / ( u² + 1 ) ]
integrala = 1/2 arctg u = 1/2 arctg x² + C
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spune-ti Niste Schite De Ioan Alexandru Bratescu-Voinesti!Va Rog 2 Exemple Dar Fara ,,Puiul,,!
Cuvinte Cu Sens Opus Pt Cuv. A Coase
1.Denumeste Urmatoarele Formule Ale Alchenelor/ H2C=C-CH2-CH2-CH3/H3C-C=C-CH3(CH3 ESTE C)/2.DENUMESTE FORMULELE CORESPUNZATOARE ALCHINELOR /CH3-C=CH3/HC=C-C(CH3
Suma A Trei Numere Naturale Consecutive Este 666 . Sa Se Afle Numerele ! Compune O Problema Asemănătoare !
Exemple De Tari Cu Regim Totalitar Si Democraticexplica Notiunile:colectivizare Industrializare Si Formati Enunturi
Ana Il Mustra Pe Alin:-Treci La Teme !! Apoi Te Plangi La Mine Ca De Ce Iei 4 !-Nu Vreau ! Nu Imi Zici Tu Ce Sa Fac !Daca Ana Ar Avea O Vina Ce Vina Ar Avea ?P.
Un Termometru Indica In Camera 20*C Iar Afara -5*C.Diferenta Dintre Temperatura Aerului Din Camere si A Celui De Afara Este De .........Spuneti-mi Va Rof Imi T
Intr O Curte Sunt Cu 36 Mai Multe Gaini Decat Curci.Cate Pasari Sunt In Total Daca Numarul Curcilor Reprezinta Un Sfert Din Numarul Gainilor ?
Mentioneaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor: Asa, In, Mana, -ma Din Propozitia: Stateam Asa Cu Cartea In Mana, Uitandu-ma In Gol.
Elaboreaza O Schema In Care Sa Reprezinti Interactiunea Dintre Drepturi Si Responsabilitati