RO Study
👤
Andreeaelenaaa55
Andreeaelenaaa55
09-11-2020
Engleza
a fost răspuns
Îmi trebuie urgent !! Ex 5
Răspuns :
ThatWeirdo
ThatWeirdo
09-11-2020
1. Little
2. Few
3. A few
4. Few
5. A little
6. Little
7. A few
8. A few
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine Valorile Realeale Numarului A Stiind Ca Distanta Dintre Punctele A(2;1) Si B(7;a) Este Egala Cu 13
Un Multiplu Al Lui 25 Cupruns Intre 220 Si 310 Este..
Alcatuieste O Propozitie Cu Adjectivul ,,Cuminte'' Nu Sunt Sigura Daca Propozitiile Mele Sunt Corecte. Ajutor? COROANA PRIMULUI
Cercurile X^2+y^2=-4x Si X^2+y^2=4y Au O Cuardã Comunã. Scrieti Vã Rog Ekuatia Dreptei Ce Trece Prin Kuardã.
URGENTTT det Cel Mai Mic Nr Natural Care Impartit Pe Rand La 24 . 48 Si 40 Da De Fiecare Restul 17 Si Caturi Nenule
Intr-un Exercitiu Cu Functii,cand Ti Se Da Functia F(x)=2x+1,iar La Punctul A)iti Cere Sa Reprezinti Grafic Functia Si La B) Sa Determini Aria Triunghiului Dete
Cum Se Calculează Operații De Genul: 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + ... + 2015 = ?
As Dori O Argumentare Care Sa O Pot Folosi La Semnificatia Si Mesajul Poeziei , Unde Eu Numa Sa Scriu Ce Trebuie ... Am Mare Nevoie , Va Rog Ajutati-ma
Ce Este Subiectul, Predicatul, Atributul Si Complementul, Cine Va Raspunde Corest La Aceasta Antrebare Primul Va Primi Coronita Pentru Cel Mai Bun Raspuns.
CORONITA Pentru Cine Imi Explica Si Mie Toate Subordonatele (fraza) +exemple Si Cum Se Pune Intrebarea