RO Study
👤
Maxy96
Maxy96
09-11-2020
Limba română
a fost răspuns
ajutor!! dau coroana
Răspuns :
Stefaniaalessia4
Stefaniaalessia4
13-11-2020
Răspuns:
pune poza și cu textul A
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutați-mă Jumătatea Lui 31
Buna. Vreau O Semnificatie A Titlului ”Ultima Noapte De Dragoste, Intaia Noapte De Razboi” De Camil Petrescu. Am Nevoie Pentru Eseu De Bac, In Jur De 50-100 De
Compunere Portretul Mamei Ideale
Urgent. Cat Este F(x)= Ln X+1 Supra X-1 Derivata. F'(x) Cu Cat Este Egal? Va Rog. Explicit. Si Demonstrati Ca Functia Este Convexa Pe Intervalul(1,+infinit) Va
Buna. Vreau O Semnificatie A Titlului ”Ultima Noapte De Dragoste, Intaia Noapte De Razboi” De Camil Petrescu. Am Nevoie Pentru Eseu De Bac, In Jur De 50-100 De
Fie Functia F:R=》R, F (x)=x^2-3x+1 Sa Se Determine Numerele M €R , Pentru Care Punctul A (m,-1) €G
Dacă La Un Număr De 5 Cifre Scris În Baza 10 Punem La Stânga Cifra 2, Obţinem un Număr De 2 Ori Mai Mare Decât Dacă Am Pune Cifra 3 În Dreapta Numărului. Să se
Help! Într-un Trapez Linia Mijlocie Are Lungimea De 27 Cm, Iar Segmentul Care Unește Mijloacele Diagonalelor Este De 8 Cm. Calculați Lungimile Bazelor Trapezul
Efectuați:[tex]a) \\ \\ \sqrt{48} \times (2 \sqrt{75} - \sqrt{27} + 2 \sqrt{27} ) - \sqrt{48} \times \sqrt{12} \\ \\ B) \\ \\ \sqrt{243} \times \sqrt{147} - 2 \
Am O Problema La Mate: Multimea Punctelor De Continuitate Ale Functiei F:R -> R Unde F(x)= X, Daca X Apartine Q | X^2 Daca X Apartine Lui R\Q