RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-11-2020
Franceza
a fost răspuns
Ma puteți ajuta? Va rog erumos
Răspuns :
Geaninutzaa
Geaninutzaa
03-11-2020
7) 1.Vous aves un chat et un perroquet.
2.Madame Duval et Theo ont un petit chien.
3.Madame et Monsieur Duval a la chien un maison.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Rezumatul La Enigma Otliei ,dar Sa Fie Facut Ok :D !.Dau Coroana ,plus Ca Intrebarea E De 30 De Puncte :D
Intr O Pauza Se Vand 32 De Cornuri Covrigi Si Chifle :chifle Cu 3 Mai Mult Decat Cornuri ‚iar Cornuri Cu 2 Mai Putine Decat Covrigi.Cate Produse Se Vand Din Fie
Simplificati Fractia3*6*9*...*2013/5*10*15*...2015
Familia Lexicala A Cuvantului Moara
Mi-a Disparut Intr-o Recreatie. Si Ce Muzicuta Era! El Nu Stie. Aflati Predicatele Si Puneti-le La Plural! A Disparut- P Nu Stiu- P doresc La Plural!
Patru Ratuste Si Cinci Bobocei Cintaresc 4 Kg 100 G, Iar Cinci Ratuste Si Patru Bobocei Cintaresc 4 Kg. Sa Se Afle Cit Cintareste O Ratusca Si Cit Cintareste U
Comenteaza , In 5-6 Randuri , Versurile Subliniate :O!Dan Viteaz Ferice Ca Tine Care Piere./Avand O Viata Verde In Timpul Tineretii ./Si Alba Ca Zapada In Iarna
Un Nr Este De 7 Ori Mai Mare Decat Celalalt. Afla Nr Stiind Ca Suma Lor Este 64,iar Diferenta Lor 48.
Determinati Lungimea Ipotenuzei Unui Triunghidreptunghic Isoscel Ale Carui Catete Au Lungimile De a) 16 Cm b)10 Radical Din 2 Dm c) A Radical Din 3 M , Unde A
Se Considera Triunghiul ABC In Care AB=4,BC = 6 Si Ac =8 Determinati Cos A /pls