RO Study
👤
Dancoadriana30
Dancoadriana30
02-11-2020
Matematică
a fost răspuns
va rog am nevoie repede !​
Răspuns :
Lucaclanaragiu757
Lucaclanaragiu757
02-11-2020
Răspuns:
sper ca te-am ajutat cpl
Answer Link
VEDEÈšI TOATE RÄ‚SPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construieste Enunturi Respectand Cerintele 1.Pronume Reflexiv - Atribut Pronominal2. Pronume Demonstrativ De Identitate - Nume Predicativ3.Pronume Posesiv - Com
Indica Functi A Sintactica A Cuvintelor Din Enuntul :toate Acestea Razbat Cu Putere Din Viata Campiei(cuvintele Subliniate Sunt:toate Acestea Cu Putere Campiei
Daca A,B,C,D Sunt Puncte Coliniare,in Aceasta Ordine,atunci Are Loc Relatia:AD/AB+BC/CD=(1/AB+1/CD)*BD
Buna.Imi Puteti Spune Cuvinte Fomate Cu Sufixele : Hiper,inter,trans,hipo,intra,arhi,pre,post.
Fie G Si G' Centrele De Greutate Ale Triunghiurilor ABC Si MNP , Unde A (0,1) B (2,2) C (7,0) , M(-2,2) N (1,6) , P(-2,4) .Sa Se Calculeze Distanta GG'. Urgent
Produsul Elementelor Multimii A={x E Z||x|<10} Este....
Eseu Cu Tema: Aflu Lumea Din literatură... (13-15 Propoziții De Dorit) Mersi
Dreptunghi ABCD are Latura AB = 12 , M < AOB = 120 Gradeaflati : A) BC?b) Masura Diagonalei BDc) DISTANTA DE LA PUNCTUL B LA LA DIAGONALA AC
Rezolvati Exercitiile 1.Media Aritmetica A Numerelor A= 8^2+4^2+1^2 Totul Sub Radical Si B= Radical Din 2,56 Este.....2.Descompusa In Factori, Expresia (x-2)^2
Pe Semidreapta [OX Se Considera Punctele A1,A2,A3....,A100,astfel Incat OA1=1 Cm,A1A2=2cm,A2A3=3 Cm,...,A99A100=100cm.Daca M Este Mijlocul Segmentului [OA100],c