RO Study
👤
Bella2402
Bella2402
29-10-2020
Engleza
a fost răspuns
VA ROG FRUMOS AM NEVOIE DE AJUTOR
Răspuns :
Alinaolaru75
Alinaolaru75
29-10-2020
Răspuns:
1b, 2c, 3b, 4d, 5a, 6c, 7a, 8d
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
14. Eşti Unul Dintre Copiii Care Locuiesc În Orăşelul Laptopurilor. Scrie, Pe Rândurile De Mai Jos, Patru Schimbări Care Au Avut Loc În Orășelul Laptopurilor Şi
5. In Triunghiul ABC, Dreapta AD Este Mediatoarea laturii BC, DeBC. Pe Segmentul AD, Se Considerá punctele Distincte M Şi N. Arătați Că MBNMCN
7 De La Cine A Moştenit Malala Curajul De A Apăra Cauze Nobile? De Ce Se Teme, Totuşi, Tatăl Ei? 8 Până Unde Merge Devotamentul Malalei Pentru Cauza Educării Fe
1 Completează Casetele Cu Semnele De Punctuație Potrivite Şi Elementele Componente Ale Unu E-mail. De La
[email protected]
Subiect Noutăţi Bună Natalia ☐ Ce
3. Completează Enunțurile Cu Informațiile Potrivite. 3. Încă De La Întemeiere, Statele Medievale Româneşti Au Încercat Să-şi Păstreze Numit . În Anul Le Datorăm
IV MAKE THE QUESTIONS FROM THE FOLLOWING SENTENCES IN THE PAST SIMPLE TENSE: 1) I Dropped My Camera Into The Sea. 2) The Weather Was Bad Yesterday. 3) Stefan Fo
Buna! Am Nevoie De Rezolvarea Testului Asta, Vă Rog Mult Chiar Am Nevoie !???
2. Comentează În 30-50 De Cuvinteafirmația: ,,Respectându-te Pe Tine Însuți, Impui Respect Celorlalți." (F.M.Dostoievski)
❗❗❗❗doar Exercitiul 3 Va Rog Dau Coroana Si 1000000000000000000000de Puncte Urgent ❗❗❗❗❗
2. Corectează Greşelile De Scriere. Majestatea Sa A Sărbătorit Împlinirea A 80 De Ani. La Ceremonie, A Fost Invitat Şi Excelenţa Sa, Ambasadorul Franţei Şi Îna