RO Study
👤
Puisur
Puisur
24-03-2015
Limba română
a fost răspuns
in ce limba trebue sa taci linga masa tacerii
Răspuns :
Dianusca
Dianusca
24-03-2015
In limba romana,pentru ca in Romania se afla masa tacerii
Answer Link
Annalaura
Annalaura
24-03-2015
trebuie sa taci linga masa tacerii in limba materna
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Poate Rezolva Cnv Asta Va Rog. Cea Din Mijloc Doar. Mersi De Interes. Daca Vreti Puneți Întrebări Despre Istorie Și Vă Voi Ajuta Și Eu La Rand
Doi Gimnasti Au Prezentat In Cadrul Emisiunii Un Numar Spectaculos. Ei Au Raportul Maselor De 5/6, Iar Greutatea Totala A Lor Este De 1617N. Calculeaza Masa Fie
Se Prepara 26.4 G De Acetaldehida Prin Oxidarea Etanolului Cu Bicromat De Potasiu Si Acid Sulfuric.Stiind Ca Aldehida Se Obtine Cu Un Randament De 60% A)ce Volu
Personaje Negative Si Pozitive Din Tara De Dincolo De Negura Va Roog
Scrieti Aproximarile Pana La Sute Si Mii Prin Lipsa Prin Adaos Si Apoi Rotunjeste Pentru Nr A) 38576 B) 10352
Exercitiul 4 Va Rog❤
Determinați Numarul Natural N>2 Cu Care Trebuie Amplificată Fractia 4 Pe 9 Pentru A Obtine O Fractie Echivalentă, In Care Suma Dintre Numărător Si Numitor Sa
Intr O Camera Sunt 2 Mame ,2fice O Bunica Si O Nepoata ,in Total 3 Persoane.cum Este Posibil?
Fie Triunghi ABC Dreptunghic Cu M(A)=90 Grade,AB=5cm Si Aria ABC=25 Radical 3 Supra 2 Cm^2. Sa Se Determine Laturile Si Unghiurile Triunghiului ABC VA ROG CU PO
Am Nevoie De Parerea Voastra Despre Poezia ,, Dece In Al Meu Suflet ,, De Mihai Eminescu Varog Va Dau Coronite