RO Study
👤
Hexbobo17
Hexbobo17
20-10-2020
Matematică
a fost răspuns
asta rapiid dau coroana
Răspuns :
StefaniaApostoaiei
StefaniaApostoaiei
21-10-2020
Sper sa intelegi ce am scris. Se foloseste metoda numerelor Direct Proporționale si litera K.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determina Un Număr A Știind Ca Dacă Din Dublul Sau Se Scade Numărul 3 Iar Dacă Rezultatul Se Mărește De 6 Ori,se Obține Același Rezultat Ca Atunci Când Din 54 S
Vaaaaaa Roggggg!!!+++
Ȋntr-un Cilindru Ȋnchis Etanş Cu Un Piston Blocat, Temperatura Creşte De 2n Ori. Cu Cât Variază Presiunea?
Peste Un Scripete Fix Este Trecut Un Fir De Masă Neglijabilă. Firul Trece Printr-un Manşon Fix Care Exercită Asupra Sa O Forţă De Frecare Constantă Ff=30 N. Leg
Am Nevoie De Un Raspuns Urgent.ce Idei Aveti Pentru Un Studiu De Caz Referitor La Obezitatea Pe Cale Genetica La Copii Si Adolescenti?daca E Vorba De Un Chestio
AL 265 - UPT Timisoara. Am Rezolvat Prin Sirul Lui Rolle, Unde Delta = -8<0. Intrebarea Mea Este: Mai Are Sens Sa Continui Avand In Vedere Ca Se Cere, Ca Sol
Poate Ymin Sa Fie Mai Mare Care Ymax?mi A Dat:•ymin=6•ymax= -6//am Calculat Cu Derivata Si Tabel
Intr-o Masina S-au Incarcat 1009kg. Alimente.8saci Cu Zahar,5saci Cu Orez Si 9saci Cu Faina Alba.Un Sac Cu Zahar Cintareste 48 Kg,4saci De Orez Cintareste Cu 4k
#ModululÎmiDăDeCapAcumRezolvă Următoarea Ecuație. Dacă Poți Să Îmi Explici, Ar Fi Și Mai Bine.|x+2|-11= -2|x+2|+4
Știind Că În Condiții Normale De Presiune Și Temperatura Un Volum De Apa Dizolvată Un Volum De Acetilena, Calculati Concentrația Procenuală A Soluției Obținute