RO Study
👤
Racilaariana
Racilaariana
20-10-2020
Engleza
a fost răspuns
Exercițiul 2 ajuuutooooooor
Răspuns :
Valentinabianu7
Valentinabianu7
20-10-2020
Răspuns:
a)rains
b)is
c)have
d)takes
e)doesn't come
f)are;am
g)has
h)don't go
i)don't have
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) Explică Expresiile Contextuale, Trasând Corespondenţe. Omul Este Blând Ca Oaia Să-mi Spui Curat Cucul I-au Cântat Sǎ Spui Adevărul Nu Pricinuieşte Niciun Rău
Scrie O Scurtá Naratiune Fictionala În Care Să Povesteşti O Întâmplare Referitoare La Un Joc Cunoscut Sau Inventatde Tine. În Redactarea Textului Tau, Vei Avea
+++ Exprimați-vă Opinia În Legătură Cu Mesajul Textului Zâmbete După Ana Maria Sandu... ( În Nivelul B1) Ca Întotdeauna, Lucrurile Se Schimbă Când Te Aştepţi Ma
. Realizează O Banda Desenată Cu Doua-trei Ilustratii Care Să Redea Dorinta Lui Cosette De A Cumpăra Păpuşadin Vitrină.
Cele 18 Scaune Cumpărate Au Fost Așezate În Mod Egal Câte 3 La O Masă Câte Mese Erau
Rezolvați Următoarele Sisteme De Ecuații x+2/7+y+4/4=2 x-5/3-y-6/2=3
Precizează Ce Fel De Enunțuri Sunt, După Scopul Comu nicăril, Cele În Care Apar Cuvintele Scrise Colorat. Cine A Propus Acest Proiect? Dan Este Propunătorul. La
Ajutați-mă Dau Corona Aaaa
Un Monolog În Care Să Zici Ca “ Asta Face Muzica Bună, Te Schimbă” ( Adică Te Schimbă În Bine ) De Exemplu : Eu În Trecut Am Fost Un Hoț Foare Rău So Surd De La
Te Rog Frumos Ajutațima