RO Study
👤
Aronkiss750
Aronkiss750
11-10-2020
Biologie
a fost răspuns
care sunt cele 3 funcții a organismului
Răspuns :
Maimutica007
Maimutica007
11-10-2020
Răspuns:
functia de :- relatie
- nutritie
- reproducere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutatima ..... Am De Raspuns Niste Intrebari... Titlul Este "Mythology And Religions" 1: Is There Any Possible Connections Between The Two Words In The Title?
Am Si Eu Nevoie De Ajutor: Un Detergent Anionic De Tip Alchil Sulfonic Contine 11,76% S. Determina Formula Moleculara A Detergentului. Mulțumesc.
Un Elev Cumpara 4 Caiete Si 3 Pixuri. Un Caiet Costa 2,4 Lei Iar Un Pix 1,8 Lei. Cu Aceiasi Suma Elevul Poate Cumpara 4 Creioane Colorate. Va Rog Ajutatim
O Compunere Despre Iepure Cu Titlu Fricosu De Clasa A Patra
Redacteaza O Compunere De 80-150 De Cuvinte In Care Sa-ti Exprimi Opinia Privind Imlicare Adolescentilor In Activitati De Voluntariat.
VAA ROOOGG MUUUULTTT!!! In Patrulaterul ABCD Exista Relatia : MA=mB=mC=90de Grade. Demonstrati Ca AD_I_ DC.
Am O Tema Ce Spune Asa: Realizeaza O Compunere In Care Sa Prezinti Caracteristicile Lui Praslea Din Basmul Lui Praslea Ce Voinic Si Merele De Aur. Va Rog
ABC= Triunghi Dreptunghic In A m( BC=3√13 AB Supra AC =2 Pe 3 AB=? AC=? Vă Rog Mult De Tot, E Urgent
7 Propozitii Cu Pronume Personal Cu Functie Sintactica De Complement Direct
Buna,care Este Diferenta Intre Metafora Si Epitet,va Rog Mult Sa Da-ti Si Exemple! MUltumesc!