RO Study
👤
Sanduionica
Sanduionica
22-03-2015
Istorie
a fost răspuns
cum i se mai spune venetiei.
Răspuns :
Calamar
Calamar
22-03-2015
venetiei i se mai spe orasul pe apa
Answer Link
Pirvualessia100
Pirvualessia100
22-03-2015
Venetiei i se spune cel mai des orasul apelor.
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Urgent Sa Ma Ajute Cineva Cu Aceasta Compunere Plssss Dau Coroana Dau Orice Este La Socială
Va Rog Să Mă Ajutați Cu Aceste Exercitii. E Urgent !
Scrieți Un Monolog Despre Ce Se Gândea Copilul Din Moartea Căprioarei După Omorul Acesteia???? Rog Mult !!!! PS Doar La Noi Profesoara De Română E Întratât De
1. Care Este Situația Economică A Marii Britanii,Italiei Și Franței După Război,conform Sursei A?2. Dupa Sursa A,ce Efect A Avut Numărul Mare De Șomeri Din Ital
Tema Engleza Urgent!!!!!!!!!
Faceți O Schiță A Adolescentului Tipic (în Opinia Dvs.), Într-un Eseu-portret, Care Ar Începe Astfel: „Adolescentul De Azi - Şi Dintotdeauna, Poate - Este (un T
Va Rog,ajutați-mă! Dau Coroana .Repede ,va Rog!
Într-o Grădină Erau 376 De Plante. A Căzut Bruma Afectat În Prima Zi 93 De Plante, Iar A Done Zi Cu 15 Mai Multe. Câte Plante Au Rămas În Grădină?
6 Bifează Caseta A Pentru Afirmațiile Adevărate Și Caseta F Pentru Afirmațiile Fals!• În Propoziția Mama A Luat Pentru Bunicul De La Brașov O Pereche De Schiur
12. Simplificați Fracțiile Următoare Până Când Obţineţi Fracții Ireductibile: 563 647 778 648; a) g) 220 2219 249 817 334 337; b) 825 1620; h) c) 565 426 32115