RO Study
👤
Surubulsurup34522
Surubulsurup34522
23-11-2022
Engleza
a fost răspuns
Tema engleza urgent!!!!!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Caracterizarea Literara A Personajului Prislea Cel Voinic Si Merele De Aur....................personajul Principal:prislea........caracterizarea Lui Imi Trebuie
[tex] \int\limits^1_0 {|x|} \, Dx [/tex]
Cum Sa fac problema Aceasta daca: ABC Este triunghi Si AB=10 , BC=12 Si AD=5 C Um Calculez Lungimea Inaltimi [ CF]
Puteti Sa Ma Ajutati La Un Exercitiu Va Rog Frumos.Conditia E Asa.Aranjati Cuvintele De Mai Jos In Ordinea Formarii Lor,Dublu,ă,a Dubla,dublaj,dublare,dubla,dub
Ce Sunt Arhaismele?
Va Rog Ajutatimaaa..!!Scrie O Compune Pe Tema "Personajul Meu Preferat" Realizit Portretul Moral Al Personajului:Personajul Preferat Eu Lam Ales Pe Domnul Trand
Informatii Despre Apa-esenta Vietii.Pentru Scoala Altfel.Maine Imi Trebuie!!Urgent!!Va Rog!
Cu Un Sfert Din Banii Pe Care Ii Are,Raluca Cumpara O Jucarie,iar De Restul Cumpara 3 Carti A Cate 10 Lei.Cati Lei A Avut Raluca?
Redacteaza O Compunere De 15-25 De Randuri , in Care Sa caracterizezi Personajul Fat-frumos, Din Fragmentul De Basm Citat .Ajutati Ma Va Rog !!Făt-Frumos, Îm
SE CONSIDERA EXPRESIA E(X) = (X+1 + 2SUPRA X-1) * X²-2X+1 SUPRA X³+X²+X-1 , UNDE X ESTE NUMAR REAL X≠1 . ARATATI CA E(X) =1 , PENTRU ORICE NUMAR REAL , X≠1.