RO Study
👤
Cermei11
Cermei11
02-10-2020
Franceza
a fost răspuns
va rog, este urgent, dau coroană
Răspuns :
Andreea200580
Andreea200580
02-10-2020
placer-present=placons( c este cu sedila)
epeler-present=epele
acheter-cond. pres= acheterais
rediger-present=redigeons
aboyer-present=aboye
jeter-futur=jetterai
commencer-imparfait=commencaient(c cu sedilă)
sper ca te am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Figurile De Stil Si Figurile Artistice Din Poezia Lacul De Mihai Eminescu
Fie Unghiurile Suplementare AOB Si BOC, Astfel Incat M (AOB)> M(BOC).Daca Punctele M Si P Sunt Interiorul Unghiului AOB Si M(MOP)=m(BOC), Iar (OX, (OY Sunt
Va Rog Frumos Sa-mi Dați Un Citat Semnificativ Care V-a Impresionat Din Textul "Budulea Taichii" De Ioan Slavici. Va Rog Tare Mult! Accept Orice Citat Din Text
O Cmpunere Eu Si Clegii Mei RAPID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rezolva: ( A:5+10) :2=60-53
Taie Forma Scrisa Gresit ! douazeci Si Una De Masini Sau Douazeci Si Una Masini. care Este Forma Corecta??????????
Care Sunt Cele 5 Idei Principale Din Doi unte
1 . Aflati Valoarea Raportului A/b , Daca A=2,4 , Iar B=1,6 .2 . Determinati Valoarea Raportului Dintre 1,2ha Si 250 M La A Doua .3 . Daca A/b=4/3 , Aflati 3a/2
I)Urmariti Cu Atentie Schema De Mai Jos , Care Explica Incadrarea In Secole A Unei Date Istorice. Urmand Aceeasi Schema Logica , Rezolvati Cerintele De Mai Jos.
Ioana Și Horațiu Au Împreună 100 Lei. După Ce Ioana A Primit 10lei Și Horațiu A Cheltuit 10lei,cei Doi Au Sume Egale. Cati Lei A Avut Fiecare Copil La Început