RO Study
👤
Tipuboss13
Tipuboss13
22-09-2020
Matematică
a fost răspuns
Află numărul necunoscut: 72+a=99
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-09-2020
Răspuns:
72+a=99
a=99-72
a=27
Nicolaeeric5
22-09-2020
Răspuns:
99-72=27 a=27 Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Arătați Că 1/1+tgx + 1/1+ctgx =1,pt Orice X Aparține (0,pi/2). Pas Cu Pas, Va Rog. .
Un Muncitor Realizează Intr-o Zi 4/17 Din Lucrare. A 2 Zi Realizează Cu 1/17 Mai Mult Decât Prima Zi.Cât Din Lucrare Mai Are De Realizat Muncitorul?
26. Fie Piramida Patrulateră Regulată VABCD, Cu AB = 40 Cm Și Înălţimea VO = 15 Cm. Calculați:a) Tangenta Unghiului Format De Muchia VB Cu Planul (VAC);b) Dista
Încercuiește Litera Corespunzătoare Variantei Corecte De Răspuns. Ce Trebuia Să Facă Fiecare Membru Al Tribului Pentru A Primi Un Nume? A. Să Împlinească O Anum
Va Rog Să Mă Ajutați Dacă Mă Ajutați Vă Dau Cinci Stele O Inimioară Și O Coroană!!!UUUUURRRRRGGGGEEEENNNNNNTTTTT.....
8. Într-o Magazie Era De 6 Ori Mai Multă Făină Decât În Alta. După Ce S-au Vândut Din Prima Magazie 150 Kg Și S-au Mutat În A Doua 60 Kg, În Prima A Rămas O Can
5. Determinati Fractia A/b, Știind Ca Este Egala Cu Fractia 3/4, Și Ca B-a=11 Va Rog Ajutați-mă Dau Coroană Și 50 Puncte
Realizează Corespondența Între Figuri Şi Denumirile De Pe Etichete. semidreaptă linie Curbă Deschisă segment De Dreaptă linie Frântă Deschisă linie Curbă Închi
Răspunde La Întrebări. A) Ce Veste A Aflat Max Din Ziar?b) Ce Credea Max Despre Zborul Spre Lună? ?c) Ce Construiau Max Și Duc?d) Cine A Aflat Secretul Lui Max
Divizorii Nr100 Am Nevoie Urgent