RO Study
👤
Jadorlotzi68
Jadorlotzi68
07-09-2020
Limba română
a fost răspuns
Ex 2 va rog este urgent
Răspuns :
Xandrapop2003
Xandrapop2003
07-09-2020
Răspunsul este:
a.F
b.F
c.A
d.F
e.A
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Teo A Rezolvat 8 Probleme, Iar Geo10.Cât La Sută Din Numărul Problemelor Rezolvate De Teo Reprezintă Numărul Problemelor Rezolvate De Geo?2.Preţul Unui Televi
Care Este Semnificatia Epitetelor: "zambet Indraznet" Si "mare Necunoscuta"? Va Rog Am Nevoie Urgent.... Epitetele Sunt Din Poezia "scoica" De L. Blaga
√1+√2=??calculati Operatia:
Numarul -2/7 Este Solutie A Ecuatiei :a) 2x - 7 = 0b)7x+3=5c) 7x+2 = 0d) 9x-3 = 2x
Se Consideră Funcţia F : ℝ -> ℝ → , F(x)=e^x - xDeterminaţi Ecuaţia Tangentei La Graficul Funcţiei F în Punctul De Abscisă Xo = 0 , Situat Pe Graficul funcţi
O Minge De Fotbal Care Se Afla Pe Gazon Este Lovita De Jucatori.Inaltimea La Care Se Ridica Mingea In Momentul De Timp T(secunde)de La Momentul Loviturii. Sa S
Cine Imi Spune Si Mie Trei Asemanari Si Trei Deosebiri Dintre( LALEA SI GHIOCEL: ) SI DINTRE( OAIE SI PORC:)
A)Aratati Ca Numarul B=(3 La Puterea 30)+ (3 La Puterea 32)+(3 La Puterea 34) Este Divizibil Cu 13Am Pus Parantezele Ca Sa Nu Va Incurcati.b)Aratati Ca Numarul
Cifrele Arabe Au Rolul De A Nota :1. Numarul De Sunete Din Cuvant2. Sensurile Diferite, Dar Inrudite3. Numarul De Litere Din Cuvant
De Tradus Din Romana In Engleza.Într-o Zi Un Om pe Nume Mr.Needy Îmbrăcat Sărăcăcios, Cânta La Trompetă. A ajuns În faţa Unei Case Mari, Cu Două Coloane Măre