RO Study
👤
PazmanyMagdalena
PazmanyMagdalena
11-08-2020
Matematică
a fost răspuns
Aflati deîmpartitul:a:5=6
Răspuns :
CosmyCrina
CosmyCrina
11-08-2020
a:5=6
a=6*5
a=30
..................................
Answer Link
Elenaantondaniela
Elenaantondaniela
11-08-2020
Răspuns:
a= 6*5
a= 30
verificare : 30:6=5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exista Trei Nr Consecutive Impare Si Suma Lor Sa Fie 141?Dar 169?
Piramida Triunghiulară Se Da :Pb=24 Cm Si H=12 Cm ; Volumul = ?Se Da :l=13 ,ap=10 Cm ; Al = ?Se Dă:Pb=24;Al=96 Cm ; At = ?
Analizeaza, Din Perspectiva Distinctiei Analitic-sintetic, Argumentul Lui Descartes Potrivit Caruia In Propozitia ,,gandesc, Deci Exist" ,, Nu Este Nimic Care S
Cum Se Imulteste O Fractie Cu Un Numar Natural
Sa Se Determine Inversa Functiei Bijective F : (0, +infinit) -> R , F(x) = X - 1/x
Gasiti Complementul Indirect Din Propozitia De Mai Jos.Realizati Expansiunea Acestui Complement Indirect In Propozitia Subordonata Corespunzatoare.Se Gandeste D
În Triunghiul ABC Dreptunghic In A , Notăm Cu D Proiecția Punctului A Pe BC . Dacă BD = 9 Cm Și Sin C = 3 Pe 5 , Calculați perimetrul Triunghiului Și tg Ungh
1) Rezolvati Inecuatiile:a) X-3>0, X∈{-1,1,3,5,7}b) 3-2y<5, Y∈{-3,-2,-1,0,1}c) 3t-2<t-8, T∈ {-4,-3,-2,-1}
Faceti Expansiunea Complementelor Circumstantiale De Loc: -O Sa-mi Petrec Vacanta La Bunici. -Am Citit Piesa Pana La Actul Al Doilea. -Am Fost Acolo.
1.SUMA NUMERELOR PAGINILOR FOII SITUATE LA MIJLOCUL UNEI REVISTE ESTE 21.CATE PAGINI ARE REVISTA?2.LA O INTALNIRE AMICALA DE SAH IAU PARTE 4 JUCATORI.FIECARE A