RO Study
👤
Andrada2056
Andrada2056
10-06-2020
Istorie
a fost răspuns
Repede va rog dau coroana
Răspuns :
Alexandramusat39
Alexandramusat39
10-06-2020
Răspuns:
Am aceeași fișă, eu am probleme la ex 2
Iartă-mi scrisul de om anormal
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
As Avea Nevoie De Ajutor La: Dreptele MN Si PQ Sunt Paralele. a)PN=3 PQ=6 MN=3.Calculati QR b)QR=8 PR=3 PM=2.Calculati MN Multumesc! AJUTORRR FASTTT PLSSS
VA ROG DIN SUFLEEEETTTTT!!! Fie Ab Cu A>b>0 Numere Naturale Astfel Incat Ab-ba/a+b =a-b. Care Este Suma Tuturor Numerelor Ab Cu Aceasta Proprietate? A) 25
Alcatuieste Propozitii In Care Cuvintele:mare,mic,rosie,sa Fie,pe Rand,substantive,apoi Adjective.
Substituiti Interjectia ''' Iata'' din Versul Al Treilea Cu Un Verb Insotit De Adverb. Versul : Cand Iata: Soldati Aduceau De-a Calare. Urgent
Calculati-mi Si Mie Cu Cat Estemai Mic Produsul Numerelor 9 Si 1 Decatsuma Lor.Multumesc.
Corina Are 28 M De Pamblica,iar Diana Are 38 M De Pamblica.pentru Confectionarea Unor Fundite Fetele Folosesc Cate 2m De Pamblica.cate Fundite Au Confectionat F
La O Intreprindere De Tricotaje,pictorul A Creat 4 Desene.Fiecare Desen A Fost Imprimat Pe 105 Maiouri De Culoare Rosie Si Pe 129 De Maiouri De Culoarea albastr
Scrie Ca Produse Urmatoarele Adunari Repetate De Termeni Egali4+4+4+4:7+7+7+7:8+8+8+8
DAU COROANA!!!!!!!!!!Dau Coroana!!!! Complete The Sentences Using The Words From The Word Bank. 1).Mother Bought A White Shirt With Green _for My Father. 2).Mar
Impartiti:1/2:2/3 Vreau Sami Aratati Pe Lung Varog!