RO Study
👤
Nicolediberto11
Nicolediberto11
09-06-2020
Geografie
a fost răspuns
Dau coroana e urgentttt!!!
Răspuns :
Аноним
Аноним
09-06-2020
Răspuns:
a3
b5
c4
d1
e2
Explicație:
Answer Link
Lm9145214
Lm9145214
09-06-2020
Răspuns:
a-3
b-5
c-4
d-1
e-2
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Amestec De Alchine C5h8 Decoloreaza 1,2 L Solutie Apă De Brom 1M. Același Amestec Reacționează Cu 47,7 G Reactiv Tollens. Masa De Sodiu Cu Care Va Reacționa
Help Me! !!!!☺dau Coroana
Cum Se Face Exercitiul Asta: Fie F:(−∞,1)∪(1,∞)→R, F(x)= X^2+mx+1/x-1 . Să Se Determine M∈ R Astfel Încât Dreapta Y=x+2 Să fie Asimptotă La Graficul Funcţiei
Realizează,la Alegere,un Acrostih Despre O Insectă Care Îți Place Dintre Cele Propuse Mai Jos.(Acrostihul Este O Poezie Sau O Strofă În Care Literele Inițiale A
Se Consideră Triunghiul Ascuţitunghic ABC În Care Are Loc Relaţia Sin B + Cos B = Sin C + Cos C. Să Se Demonstreze Că Triunghiul ABC Este Isoscel.
Compune ,apoi Rezolva O Problema Dupa Urmatoarele Date: A+b=24 A=5xB A=? B=?
Cand Am Intrat Cu Autocarul Sa Alimentam,asteptau La Coada Un Numar De Masini Care S-a Marit Cu 25 La Suta Atunci Cand Am Sosit Noi.Cate Masini Erau Inainte Sa
Media Geometrica A Doua Numere Naturale Este Radical Din 5 . Aflati Numerele
Se Considera Triunghiul ABC Dreptunghic In A, D Proiectia Lui A Oe BC, AC=15cm Si AD=12cm. Am Nevoie Sa Stiu Perimetrul Triunghiului DAC Si Raza Cercului In C
Plz Ajutor... Am Nevoie!! P.s... Eu Nu Scriu Asa Dar Este O Urgenta Si A Trebuit Sa Scriu Urat... Varog..