RO Study
👤
Lokafom493
Lokafom493
02-06-2020
Matematică
a fost răspuns
Dacă 1 km=10n mm, cu cât este egal n ?
Răspuns :
Joshuanastase
Joshuanastase
02-06-2020
Răspuns:
0
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Andreidinu200727
Andreidinu200727
02-06-2020
100.000 pt ca 1.000.000 se imparte la 10
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculați Probabilitatea Ca, Alegând Un Număr Din Mulțimea Numerelor Naturale De Două Cifre, acesta Să Aibă Suma Cifrelor Mai Mică Sau Egală Cu 10. va Rog Mult
Pentru Toți Oamenii Care Trăiesc, Visează Și Mor Departe; şi Niciun Cântec Pentru Depărtarea Stelară Din Privirile Mele când Mă Uitam La Tine Şi Îţi Spuneam: I
Afla-l Suma Numerelor A Si B Stiind Ca : A=20-12+36+54 B=100-15-34
Când Împăratul Avea 28 De Ani, Curcubeu, Fiul Avea 2 Ani. Acum, Tatăl Este De Doua Ori Mai In Vârsta Decât Fiul. Afla Ce Vârsta Are Fiecare. Intr Un Autobuz Nu
1. Iti Poti Imagina Un Proces La Tribunal In Care Tuffy Este Acuzata? Culege Date Din Text Si Fii Avocatul Ei. Nu Uita, Acuzațiile Sunt Grele, Apărarea Trebuie
Avem 8 Miliarde De Oameni. 8 Miliarde De Permutari. De Cite Cunoscute Avem Nevoie Minim Ca Sa Obtinem 8 Miliarde De Permutari Unice ?
Sa Se Determine Cel Mai Mic Nr De 3 Cifre In Care Una Este De 7 Ori Mai Mare Decat Alta Si Egala Cu Suma Celorlalte Doua.
Ce Cantitati De Etanol 92% Si Acid Acetic 96% Sunt Necesare Pentru Obtinerea A 264 G Acetat De Etil , Stiind Ca Reactia De Esterificare Decurge Cu Un Randament
Intr-un Triunghi Oarecare ABC,avem Un Punct M Pe Latura [BC].Punctele B Si C Se Afla La Distante Egale Fața De Dreapta AM.Demonstrati Ca M Este Mijlocul Laturii
Ma Poate Ajuta Cineva Cu O Rezolvare Pentru Subpunctul B) ?