Răspuns :
Răspuns:
în ultima vreme,problema oamenilor de culoare este tot mai cunoscuta după ce săptămâna asta a fost ucis un om chiar de polițiștii care îl imobilizaseră.
copiii de culoare nu pot ieși pe strada in preajma celor albi,spun ei,pentru că sunt bătaia lor de joc. sunt discriminați in ultimul hal și asta nu este normal!
și ei sunt tot oameni,uneori mai buni și mai darnici că noi,asta pentru că ei poate sunt mai săraci ca noi. eu ii îndrăgesc mult pe copiii de culoare deoarece au curajul a își spună opinia publică,deoarece sunt foarte răniți de diferențele făcute de unii ca noi.
multe persoane publice și cunoscute au început să publice pe insta-story hastagul #blackmatter. acest hastag a ajuns să fie foarte cunoscut în nici o săptămână. de la persoane cunoscute a ajuns să fie distribuit și de persoane normale,printre care și eu.
eu mi-am spus părerea public: persoanele de culoare sunt tot că noi,unele sunt chiar mai bune ca noi din toate punctele de vedere. și dacă stăm să ne gândim,suntem în 2020 și încă suntem jigniți din cauza felului de muzica pe care îl preferam sau culoarea pielii. Dumnezeu e bun cu vei buni și rău cu cei răi,asta nu ar trebui sa o uităm niciodată.