RO Study
👤
ZRobertZ
ZRobertZ
28-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog urgent dau coroana!
Răspuns :
George6963
George6963
28-05-2020
Răspuns:
a)10 b)0,5 c)1 d)1 cred ca e bun
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Vas In Forma De Cub Are Muchia Egala Cu 4 Cm .Care Este Volumul Vasului ?
URGENTT !! O COMPUNERE DE 10-15 RANDURI IN CARE SA ITI IMAGINEZI O ZI PETRECUTA IN CLADIREA BURJ DUBAI
Va Rog Sa Ma Ajutati Si Pe Mine As Dori Si Eu O Compunere Despre Cuibul De La Strasina Casei
Fie Functia F:R Sageata R ,F(X)=ax+b a)determinati A Si Be Stiind Ca A(2,7) Si B(-1;-8) Apartin Graficului Functiei F b)calculati Aria Triunghiului Format De Gr
Alcatuiti O Propozitie In Care Subirctul Sa Fie Exprimat Prin Pronume Personal,persoana A ||-a,numarul Plural
Din Fraza Urmatoare: Castigati Inlocuind Vechile Utilaje. Cuvantul ,,vechile'' Este Atribut Substantival Sau Atribut Adjectival?
Imi Puteti Face Un Rezumat La O Carte Pe Care Ati Citito (clasa A VI VII) Va Rog E Urgent dau Coroana
Cum Se Spune In Engleza La Primul ,al Doilea , Al Treilea , Al Patrulea ,al Cincilea
Pentru Punctele De Coordonate Indicate Mai Jos,calculati Distantele AB,BC Si AC Si Apoi Verificati Daca Are Loc Relatia AB +BC = AC : a) A(2,5),B(1,3),C(-3,2)
Pune Numere Potrivite Pentru Egalitati Adevarate : 7x9+ ?x8=7x(?+8) Si ?x6+?x9=?x(6+9)