RO Study
👤
Alexandraoprea26
Alexandraoprea26
27-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Calculează, cum se rezolvă!
Răspuns :
Suzana2suzana
Suzana2suzana
27-05-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
12°49"
Answer Link
Ioanoviciuandreea1
Ioanoviciuandreea1
27-05-2020
Răspuns:
50 cred sper că te-am ajutat mai mult nu știu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Doar De Inceput, Sa Imi Dau Seama Cum Se Rezolva Si Sa Ajung La Rezultatul Dorit. Multumesc Frumos!
6 Trei Frați Au Împreună 1 000 De Lei. După Ce Își Cumpără Fiecare Câte O Pereche De Adidași Din Acelaşi Model (având Acelaşi Pret), Le Rămân 188, 164, Respecti
Realizează Și Tu Câte O Invitație Prin Care Să Inviți Profesori Din Școala Ta La Un Spectacol Caritabil Organizat De Clasa Ta
Mărește De 9 Ori Cîtul Numerelor 35și 5
Identificarea Anionilor Halogenură (notaţi Prescurtat X) Se Face Cu Ajutorul Unei Soluţii De Azotat De Argint (cunoscută Şi Sub Denumirea De Piatra-iadului). Pe
Suma A Două Numere Este 36. Dacă Pe Primul Îl Înmulțesc Cu 6, Iar Pe Al Doilea Cu 2, Numerele Devin Egale. Află Cele Două Numere.
16. Scrie Un Text De 10-12 Rânduri În Care Să Îți Imaginezi dialogul Purtat De Cele Două Personaje Ale Fragmen- tului Extras Din Fabula Capra Şi Păstorul De Es
Fie Triunghiul ABC Cu Latura AB = 20cm Şi Medianele A*A_{1} = 18cm , B*B_{1} = 24cm Aflați Aria Triunghiului ABC.va Rog Sa Mă Ajutați , Este Urgent!!
16. Scrie Un Text De 10-12 Rânduri În Care Să Îți Imaginezi dialogul Purtat De Cele Două Personaje Ale Fragmen- tului Extras Din Fabula Capra Şi Păstorul De Es
8.În Triunghiul ABC Se Duc Medianele AM Și BR,M€[BC],R€[AC].Dacă AM (un U Întors Nu Știu Cum Se Numește)BR={G} Și AM=12 Cm,aflați Lungimile Segmentelor AG Și GM