RO Study
👤
Oba18
Oba18
25-05-2020
Matematică
a fost răspuns
125³:25²:5-27⁴:9⁵+8³:4²(2²)⁰);8
Răspuns :
Martaspinu18
Martaspinu18
25-05-2020
*am pus la final (:8),tu scrisei (;8),sperca este corect,daca nu,spune-mi ca sa corectez
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Patru Numere Este 5 .Stind Ca Ele Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 1pe2, 1pe3,0,4 ,0,2 Aflati Numerele Repede
Citi Atomi De Oxygen Se Gasesc In A)2 Moli De Oxid Feroferic,b)11gramr DeCO2,c)3,6kgapa
Cat Face 3radical Din 31 La A 2-a?
Mai Multi Copii Vor Sa Cumpere O Minge.Daca Fiecare Copil Contribuie Cu 2,50 Lei,atunci Le Mai Trebuie 2,15 Lei,iardaca Fiecare Contribuie Cu 3,50 Lei,atunci Le
Explicati Expresiile:moara Vorbareata,ti Se Primeneste Sufletul,aburi Albastrii,fericire Fara Seaman. VA ROOOGGG!!!!!URGENT!!!
Alcatiuti Doua Enunturi In Cere Cuvantul Lin Sa Aiba Intelesuri Diferite! REPEDE!
Dati-mi Cateva Probleme Sau Un Site Care Are Mai Multe Probleme, De Biologie De Clasa A 9-a Cu Dihibridare; Meioza, Mitoza (diviziune) ; Codominanta ( Grupele D
In Zbor , Albina Face Circa 1200 De Batai Din Aripi Pe Minut . De Cite Ori Bate Din Aripi Intr-o Secunda De Zbor ? Dar Daca Ar Zbura Timp De O Ora ?
Diferenta A Doua Nr. Este 32 .Daca Impartim Un Nr. La Celalalt ,obtii Catul 4 Si Restul 5.Afla Care Sunt Nr.
Folosind Metoda Intervalelor, Rezolvati In R Inecuati: A) (x-2)(xlaputerea2-9)>0