RO Study
👤
Stanmihai92
Stanmihai92
19-05-2020
Limba română
a fost răspuns
Cuvant asemănător pentru copila
Răspuns :
Crys157724
Crys157724
19-05-2020
copilă = fetița , fata
.......
Answer Link
Razvanvatasescu
Razvanvatasescu
19-05-2020
Răspuns:
Fetita,Fata,
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Dreapta D De Ecuație Y = 4x +1 Și Punctul A(2,0) . Determinați Ecuația Paralelei Duse Prin Punctul A La Dreapta D . (expli
Scrieti Propozitii In Care Substantivul '' Elev'' Sa Fie: Subiect Si Parte Secundara Care Determina Un Substantiv.
Aflati Aria Unui Sector Al Unui Cerc Cu Raza R=12 Cm Stiind Ca Are Unghiul La Centru De 60 Grade
O Gradinita A Cumparat Intr-o Zi 123,5 Kg De Portocale,iar A Doua Zi 117,5 Kg. Stiind Ca Un Kg De Portocale A Costat 9750 Lei , Cat Au Costat Portocalele Cumpar
Va Rogg,eu V-am Ajutat Pe Voi. Spuneti-mi Care Sunt Cazurile Substantivului Va Dau 99 De Pcte
Culoarea,atat De Variata La Trandafiri Este:
Coronita !!! De La Un Depozit Se Incarca Marfa In Trei Masini . In Primele Doua S - Au Incarcat , In Total , 45 Q , Iar In Ultimele Doua 3 500 Kg . Stiind Ca In
1.Recunoaste Predicatele , Subiectele Si Atributele Din Exemplele Urmatoare : A) Arbori Batrani Împrastiau O Adiere Usoara Si Inmiresmata. B) Salbatice Si Ma
Mă Gândesc La Un Număr. Îl Dublez Și Apoi Scad Din Rezultat 56. În Final Obțin 0 . Care E Numărul La Care M-am Gândit?
Intr-un Triunghi Dreptunghic Lungimile Proiectiilor Catetelor Pe Ipotenuza Sunt De 64 Cm Si 36 Cm.Sa Se Afle Lungimile Catetelor Triunghiului.