RO Study
👤
Marianamarchidan7
Marianamarchidan7
19-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Cum se numeste fractia 6,53
Răspuns :
Voden
Voden
19-05-2020
Răspuns:
fractie zecimala
Answer Link
Аноним
Аноним
19-05-2020
Răspuns:
6,53 - fracție zecimală
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumossss. Este Urgenttt
1. Calculati:a) (-28+53-42)-(46-19+52) =b) -91:(+13)-(-4) La Puterea A 3a +15=c) (+13). (-2)-(26).(-1)=d) 17-12 +(-5).(-4)=
Arătați Că Oricare Ar Fi Trei Numere, Atunci Există Două Dintre Ele A Căror Diferență Este Divizibilă Cu 4.
Pretul Unui Procent Se Scumpeste Cu 10% Si Apoi Se Ieftineste Cu Acelasi Procent, Ajungand Sa Coste 29,7 Lei. Care A Fost Pretul Initial Al Produsului
Va Rog Sa Ma Ajutati La Acest Exercițiu! 10 PHave To /Don't Have To4) Complete The Sentences And Questions Withthe Correct Form Of Have To.1) You DON'T HAVE To
Media Aritmetică A Trei Numere Este Egală Cu 124 Aflați Al Treilea Număr Știind Că Media Aritmetică A Primelor Două Numere Este 36. Va Rog Repede
Rezumat ,,Buinca Mi-a Spus Să-ți Spun Ca-i Pare Rău “de Frederik Backman Urgent Mi-a A Dat Diriginta Mea De Citit O Carte Și N-am Terminat-o Și Pe Unu 1 Septemb
Sinonim Pt Cuvantul Am Socializat Dau Coroana
5, 85 G Amestec De Metanol Şi Etanol Se Ard Cu Exces De Aer. Amestecul Gazos Obținut, Trecut Printr-o Soluție De Pirogalol Ii Scade Volumul Cu 2,4 L, Iar Trecu
Patrulaterul ABCD Este Trapez Cu Bazele AB=12 Cm Și CD=3 Cm , M Aparține (BC) Astfel Încât MC/MB = 1/2 Și MN || DC , N Aparține AD. A) Determinați Lungime